Unik boligsalg
71 99 69 39 info@unikboligsalg.dk
Totalsalg 37.500 kr. - alt inklusiv!
shadow

Vi sætter nye standarder for pris, kvalitet, samarbejde og tilgængelighed

MISSION

 At gøre det tryggere, mere enkelt og billigere at sælge og købe ejerlejlighed.

 

IDEGRUNDLAG

Vores moderne og innovative koncept bygger på et tæt samarbejde mellem ejendomsmægler og administrator, hvor hver enkelt ejerforening har en fast erfaren ejendomsmægler tilknyttet. Mægleren er via tæt daglig dialog med ejendommens administrator altid vidende om ejendommens aktuelle forhold, og kan give køber en bedre service.

Unødige og omkostningstunge processer ved et salg er skåret væk, hvorved det er muligt at tilbyde det lavest mulige salær, samtidig med der bruges ekstra tid på at give både køber og sælger tryghed og personlig, engageret service. 

 

FORMÅL

At levere et trygt, enkelt og billigt formidlingskoncept af høj kvalitet, med udgangspunkt i et tæt dagligt samarbejde med ejendommens administrator.

 

KONCEPT

●● Måske markedets laveste garanterede salgsomkostninger - Dkr. 37.500 inkl. moms, markedsføring, fotos/plantegning og dokumenter

●● 100% kendskab til den enkelte ejendom

●● Den rigtige salgspris

●● En tryg bolighandel

●● Personligt og højt serviceniveau

●● Stor faglighed og høj kvalitet

●● Nem og enkel sagsgang

●● Moderne markedsføring

Vi tilbyder et succesrigt koncept hvor vi via det daglige samarbejde med administrator har en ekstra god indsigt i de enkelte ejendomme. Vi kommer derfor altid ud på en vurdering 100% forberedt og kan opstarte dit boligsalg på rekordtid.

Vores ansatte ejendomsmæglere har mange års erfaring fra branchen, og hver mægler er fast tilknyttet sin egen portefølje af ejendomme, hvorhved hver  mægler oparbejder et helt specielt kendskab og interesse for hver enkelt ejendom. Det er samme mægler der håndterer dit boligsalg fra start til slut, hvilket både gør det mere personligt og samtidig sikrer en optimal kommunikation mellem sælger og mægler.

Vi finder købekunderne via en effektiv og prisbevidst annoncering på internettet hvor mere end 90% af købekunderne kommer fra. Du bliver altså IKKE udsat for mersalg af ”uundværlige” annoncepakker undervejs i salgsforløbet.

Vi sikrer at din kostbare tid ikke bruges på lange mæglermøder i butikken men i stedet på korte, effektive statusopdateringer i trygge rammer hjemme hos dig, og/eller via en tæt løbende kontakt på mobil, mail og sms.

 

Artikel billede